Roskilde 2010 va GRYMT!

Okej det finns mycket gott att säga om Roskilde Festivalen samtidigt som det finns sina negativa

Det började inte allt för väl för mig o mina vänner. Vi skulle möta min kompis kusiner för vi skulle campa med dem. Men vi fick inte tag på dem (dem va antaligen för höga för o svara) Men polaren sa att han typ kommer ihåg att vi skulle till "B" området. så drog oss dit - vilket va en jääävla lång väg, typ andra sidan Festivalområdet och Roskilde är fan inte ett litet område att gå runt i. Men hur som helst så vandrade vi dit och hittade inte kusinerna någonstans men bestämde oss för att campa där vi hitta en plats, vilket va svårt för det va sjukt fullsmockat (Redan på Måndag) Men tillslut hitta en duglig plats. När allt va klart och vi knäckte första biran skulle vi självklart trycka på gamla goda stereon "Bettan" men hon va typ död.. R.I.P Bettan 1.0, så det sög! hon levde med 4 - 5 festivaler iaf. Men vi fick bita det sura äpplet  och festa loss och ha kul utan henne.

Dagen därpå så kände jag och en av polarna att vi va tvugna att dra in till Roskilde staden för o leta stereo medans dom andra två fick leta reda på kusinerna. Jag tror det tog oss 3 timmar att gå till stan hitta stereo och åka buss tillbaka.. kan lova att vi va törstiga på ÖL då efter promenaden i den heta värmen.

Vi kom tillbaka till vårat tillfälliga camp och väntade in dom andra två. ca 2 - 3 timmar senare kom dom och sa att om hade hittat kusinerna, men dom va på "B" området vilket är på aaaandra sidan festivalen. MEn vi kände att det va nog värt o packa ihop allt igen och vandra dit. När vi väl va framme var jag så förbannat trött i kroppen. Efter allt gående hela jävla dagen hade fått mina krafter att ta slut. Men när vi väl fixat upp allt igen och knäckt en varsin bira och Bettan 2.0 spelade musik så kändes allt på topp igen.

Jag orkar inte skriva igenom varenda jävla detalj men festivalen va helt underbar och jag hade det grymt, verkligen. Lärde känna nytt skönt folk och såg massa bra band.

Såg band som:

Prince
Teddybears
Muse
Them Crooked Vultures
NOFX

Prodigy
Gorillaz
Motörhead
Robyn


RSS 2.0